Az arany ruha kétségtelenül egy hihetetlenül elegáns ruhatár darab. Igazi sláger ebben a szezonban, és olyan nagy eseményeken viselik, mint például esküvők, újévi partik vagy farsangi bálok. Mivel az arany ruha önmagában is sok fényt áraszt, kihívást jelenthet olyan kiegészítők kiválasztása, amelyek kiegészítik azt stílussal.

arany ékszerek - kiegészítők arany ruhához

Rubin akcentusú ékszerek

Az arany ruha egyik legjobb kiegészítője a rubinnal vagy rubin színű cirkóniával készült ékszerek. Az arany szettbe állított kövek vörös színe tökéletes kontrasztot teremt. Ez egy harmonikus szín kombinációt alkot, amely gyönyörűvé teszi az összképet. Ne felejtse el, hogy nem szabad túlzásba esni. Válasszon egy klasszikus nyakláncot rubin cirkóniával. Arany ruhához válasszon finom és minimalista ékszereket.

Retikül az arany ruhához

Ha stílusos kontrasztot szeretne létrehozni, akkor érdemes egy nude színű retikült választani. Egy ilyen kiegészítő tökéletesen összeillik az arannyal, miközben nem vonja el a figyelmet a ruháról. Praktikus és elegáns megoldás. A bézs és világosbarna árnyalatú táskák és retikülök arany ruhával is jól mutatnak.

gyöngyöt arany ruhához
divatos nők ékszerekkel

Illik az arany cipő az arany ruhához?

Ha egy elegáns rendezvényre indul, ne feledkezzen meg a megfelelő lábbeliről. Egy arany magassarkú vagy szandál minden bizonnyal bájt ad az arany ruhának. Ha azonban visszafogottabb megjelenést szeretne, válassza a bézst vagy a klasszikus feketét. Ne felejtsen el kényelmes cipőt választani, így a rendezvény teljes ideje alatt kényelmesen érezheti magát.

Klasszikus elegancia – természetes gyöngyök

A természetes gyöngyből készült ékszerek tökéletesen passzolnak egy arany ruhához is. A gyöngy az elegancia és az stílus szimbólumai, amelyek gyönyörűen harmonizálnak az arannyal. Finomságuk harmonikus kombinációt hoz létre, amely elegáns karaktert kölcsönöz az egész megjelenésnek. Egy nyaklánc, természetes gyöngyökkel díszített karkötő vagy egy gyöngy fülbevaló kiváló választás, amely egy csipetnyi luxust kölcsönöz a ruhának, és hihetetlenül elegáns megjelenést biztosít. Ez kétségtelenül azon kiegészítők egyike, amelyek mindig felkeltik a tekintetet, és ragyogóvá varázsolják az egész viseletet.

Klasszikus smink

A smink is fontos része a stílusának. Adjon hozzá egy kis ragyogást, használjon arany szemhéjfestéket a szemhéjain és egy kifinomult szemceruzát. Egy természetes árnyalatú, finom szájfénnyel kiemelheti ajkait. Ha inkább a lágy füstös szem hatást kedveli, festheti ajkait vörös vagy bordó rúzzsal.

Most már magabiztosan tündökölhet bármelyik bulin!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük